петак, 7. септембар 2018.

VASIĆ ODGAJA BUDUĆE PRVOTIMCE

Trio mladih fudbalskih reprezentativaca iz Zvornika


Da se u školi fudbala zvorničke Drine, radi dobro, pokazuje primjer trojice dječaka, pravih fudbalskih bisera. Pod trenerskom palicom Aleksandra Vasića, nekada uspješnog igrača Drine, Aleksandra Vasića, Đorđe Burnjaković, Stefan Čonjić i Jovan Milošević,  osvojili su pregršt medalja i priznanja na brojnim turnirima u Republici Srpskoj i šire, a stigli su i do reprezetnatacije Republike Srpske, uzrasta do 13 godina.
– Uz sve osvojene turnire i prva mjesta, ova tri dragulja zvorničkog fudbala zajedno sa ostalim drugovima, osvojili su i prvo mjesto u kategoriji predpionira Omladinske lige Republike Srpske, grupa Istok. Vrijednim radom i talentom zaslužili su poziv u selekciju Republike Srpske U-13, koja je ove godine na međunarodnim turniru u gradu Jablonecu u Češkoj, osvojila prvo mjesto. Nadam se da će njih trojica, nastaviti sa ozbiljnim radom i da će razvijati svoj talenat – rekao nam je Aleksandar Vasić, trener ove selekcije.
Ova trojica talentovanih dječaka, rođenih 2006. godine, igraju za uzrast pionira 2004. i 2005. godište. Svi su dobri učenici i imaju želju da jednog dana zaigraju za prvi tim Drine.
Drago Gajić

Нема коментара:

Постави коментар