субота, 12. јануар 2019.

DODELA PAKETIĆA ZA NAJMLAĐE ŠKOLARCE

U Banji Koviljači će u ponedeljak biti dodeljeno 150 božićnih paketića za učenike nižih razreda Osnovne škole "Vera Blagojević".Akciju "Paketić za đake Banje" pokrenulo je nekoliko mladih humanih ljudi, bivših učenika ove škole.
Jedan od njih Miroslav Trifunović rekao je za Novine Banjske da su se akciji odazvali brojni darodavci, pokazujući svoju humanost na delu.
"Između ostalih pomogli su nam Nemanja Maksimović fudbalski reprezentativac Srbije, Ivan Vučetić trener u Crvenoj Zvezdi, Aleksandar Karaklić fudbalski trener u Kini. Ljiljana Vukotić Skraba iz Australije. Odazvali su se i privrednici, naši ljudi iz dijaspore, kao i meštani. Svi oni su bivši đaci naše škole a pre svega dobri i humani ljudi", napomenuo je Trifunović.
"Sam moto ove akcije je da nam život služi na radost, što svedoči i logo buduće fondacije koja će se baviti pomaganjem dece Banje Koviljače", dodao je on.
Podela paketića organizovaće se u ponedeljak  od 17 časova u školskoj sali. Priredbu o humanosti izvešće školski hor i mali recitatori uz pomoć svojih nastavnika.

Нема коментара:

Постави коментар