понедељак, 31. јануар 2022.

Satovi atraktivanog dizajna za istančan ukus

 



Časovničar MD je specijalizovana
  prodavnica originalnih i kvalitetnih satova i nakita u Loznici, koja svojim kvalitetom usluga zavređuje pažnju i najprobirljivijih kupaca.

Širom sveta pronalazi i obezbeđuje najbolji atraktivan nakit  kao i brendirane satove, kako bi zadovoljilo istančane ukuse za lepo i kvalitetno, a sve po pristupačnim cenama.

U ponudi su svetski dokazane svetske marke Casio, Daniel Klein, Lorus, Fossil, Festina, Sector, Seiko, Q&Q, Polo Exchange.

Ponosni na višegodišnju uspešnu saradnju sa vodećim svetskim kućama iz domena časovnicarstva i juvelirstva, u ovoj radnji  uvek vode računa da zadovolje sve ukuse i tipove kupaca, događaje, povode...

Pokloni za rodjendan, ljubavni, poklon za Osmi mart, Dan zaljubljenih ili godišnjicu, Novu godinu su oduvek bili popularni i upravo je MD časovničar, pravo mesto za takve kupovine.

Kolekcije su pažljivo odabrane i postavljene tako da posetioci mogu da uoče razlike, naprave poređenje i donesu pravu odluku.

Ovde se može  pronaći veliki izbor elegantnih ili sportskih modela  satova, koji predstavljaju potrebu, ali i modni detalj kojim se upotpunjuje vizuelni identitet kupca.

Odvažne i jedinstvene dame, ovde  mogu izabrati delikatne i nežne modele nakita, koji odišu otmenim stilom.

“Na samo jednom mestu, možete ne samo da odaberete sat ili nakit za sebe ili Vama dragu osobu, već i da prilikom odabiranja ili neobaveznog razgledanja doživite sve estetske odlike uživanja u jednom umetničkom delu.

Ne postoji prilika, uzrast ili profesija za koju nemamo adekvatno rešenje. Jednostavno ne raspravljamo o ukusima. Na svaki imamo odgovor”, poručuju iz ove prodavnice, u kojoj vrše i usluge servisiranja i popravke satova i nakita. 

Cilj vlasnika  je konstantno napredovanje u poslovanju, podizanje izbora robe i kvaliteta usluge na viši nivo kroz stalno edukovanje zaposlenih i praćenje svetskih modnih standarda.











Нема коментара:

Постави коментар