среда, 26. јануар 2022.

Costa Home Centar u Loznici

 

Sve za kuću na jednom mestu

Prodavnica kućnih potrepština Costa Home Centar u Loznici, nudi kupcima mogućnost nabavke širokog asortimana proizvoda za opremanje svojih domova.

U ponudi su: boje, lakovi, fasade, izolacioni, elektro i vodovodni materijali, keramike i sanitarije za kupatila, klima uređaji, šrafovske roba, kao i alat za sve gipsarske radove.

Radi se o kvalitetnim proizvodima renomiranih proizvođača, koji mogu zadovoljiti skoro sve potrebe za oplemenjivanje prostora u domaćinstvima.

Radnja, otvorena 1. marta prošle godine, poseduje  i miks mašinu, koja svakom moleru omogućava da brzo i lako dođe do željene nijanse boje za farbanje.

Roba se  dostavlja sopstvenim dostavnim vozilima do kupaca u najkraćem mogućem roku.

I sve to po pristupačnim cenama, uz mogućnost odloženog plaćanja, a redovne su i akcije sniženja različitih proizvoda.

Tu je i  ljubazno i stručno osoblje, koje u svakom trenutku stoji na raspolaganju kupcu za davanje preporuka i stručnih saveta pri kupovini određene robe. 

Vlasnik Aleksandar Kostadinović ističe u izjavi za Novine Banjske da je osnovna misija firme,  zadovoljstvo kupaca.

“Naš zadatak je da ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta, kako bi zadovoljili potrebe kupaca.  Nastojimo da im olakšamo kupovinu kroz visok kvalitet proizvoda, dobar lager i pristupačne cene. Zadovoljstvo je i naše kada dođu kao kupci a odu iz naše prodavnice zadovoljni kao prijatelji” , govori Kostadinović.

“Ljubazno osoblje i širok asortiman proizvoda čine dobitnu kombinaciju ovog izvanrednog Home centra. Ovde možete naći sve za kuću, od igle do tuš kabine. Sve preporuke za saradnju”, napisao je u svojoj recenziji jedan zadovoljni kupac.

Svojim kvalitetom usluge i bogatom ponudom Costa Home Centar, postaje sve više nezaobilazno mesto za uređenje prostora i kupovinu poklona.

Ulepšajte svoj životni prostor, obradujte svoje prijatelje, dođite u Home Center, poručuju iz ove specijalizovane prodavnice, koja se nalazi u ulici Drinska 2 u Loznici.

 















 

Нема коментара:

Постави коментар