уторак, 25. јануар 2022.

“Gučevski pogled” – oaza mira u prirodi

 

Sve popularniji etno kompleks na Gučevu

“Gučevski pogled” – oaza mira u prirodi



Duboko u šumi, skoro na vrhu planine Gučevo iznad Banje Koviljače, nalazi se planinski etno kompleks “Gučevski pogled”, koja privlači sve veći broj posetilaca.

Pored divnog pogleda, ovaj objekat može se pohvaliti ukusnim domaćim jelima i pićima, pristupačnim cenama, prelepim ambijentom, čistim vazduhom, druželjubivim osobljem.

U skladu sa tim su i pozitivne recenzije posetilaca, koji izdvajaju savršenu hranu, izuzetan smeštaj, ljubaznost osoblja, prelepu prirodu, fantastičan pogled na Drinu i Republiku Srpsku.

“Smještajne jedinice uredne i čiste, uredno održavane. Domaćini su vrlo predusretljivi, ljubazni, i nasmejani. Hrana u etno restoranu je savršena, a porcije su obilne. Sve je domaće. Cene su vrlo pristupačne za svakoga”, stoji u jednoj od recenzija..

Objekat se sastoji od bungalova koji imaju sve što je gostima potrebno za odmor. Ima terasu s pogledom i veliko i prostrano dvorište. U okviru kompleksa je i etno restoran sa tradicionalnim domaćim jelima.

Klimatizovani smeštaj je udaljen devet kilometara od Banje Koviljače, a gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta.

Apartman ima jednu spavaću sobu, čajnu kuhinju sa frižiderom, prostor za sedenje i jedno kupatilo sa tušem. Dostupan je i flat-screen TV.

Gostima su na raspolaganju: pešačenje do vrha Gučeva, lagana šetnja po okolnoj priridi ili obilazak istorijskih znamenitosti, Banje Koviljače, Loznice, Tršića…

Savršena lokacija sa prelepim pogledom, prirodom i vazduhom jedinstvenim u Srbiji.

Ako se želite odmoriti i udahnuti svežeg vazduha, slobodno odaberite “Gučevski pogled”.

Prava oaza mira u prirodi.

“Ukoliko trazite mir, gostoprimstvo i udobnost na pravom ste mestu”, poručuju jubazni domaćini.











Нема коментара:

Постави коментар