четвртак, 4. април 2013.

Vlast u interesu građana


Mesna vlast u Banji Koviljači nastojaće da u ovoj godini, u saradnji sa Gradskom upravom Loznice, kontinuirano radi na postepenom asfaltiranju ulica, poboljšanju komunalne infrastrukture i elektro mreže, izjavio je član Saveta Mesne zajednice (MZ) Banja Koviljača Miloš Golijan.

Miloš Golijan

On je u izjavi za naš blog, naveo da će prioritetni zadaci biti nasipanje rizlom, održavanje nekategorisanih puteva, kao i čišćenje potoka i kanala na teritoriji mesta.

“Angažovaćemo se na organizaciji Drinskih letnjih igara na Žićinoj plaži u cilju promovisanja  turističkih potencijala Banje Koviljače. Nastavićemo radove na renoviranju Doma kulture, a na prigodan način obeležićemo Dan i slavu MZ Banja Koviljača”, rekao je Golijan iznoseći detalje iz Programa i plana MZ Banja Koviljača za 2013. godinu, koje je već dostavljen Gradskom veću.

On je kazao da će u cilju lakšeg i efikasnijeg rada MZ, biti angažovano stručno lice na poslovima sekretara.

 “U skladu sa mogućnostima,  finansijski ćemo podržati rad udruženja i sportskih klubova, kao i sve kulturno-zabavne manifestacije. Pustićemo  u funkciju prostor nekadašne diskoteke i bioskopske sale, kroz osmišljavanje različitih kulturno zabavnih aktivnosti. Smatram da će sugrađani brzo uvideti našu iskrenu nameru da pomognemo razvoj mesta“ istakao je Golijan.

Građani će o svim aktivnostima biti upoznati preko oglasne table, internet prezentacije i mesnih novina koje informisati o svim lokalni aktuelnim događajima.

Нема коментара:

Постави коментар