петак, 29. март 2013.

Pomoć za Jankoviće


Predstavnici Blic fondacije, u okviru humanitarne akcije “Srce za decu”,  dopremili su danas pakete sa brojnim poklonima osmočlanoj porodici Janković u Banji Koviljači.

Supružnike Dalibora (30) i Marijanu (34) Janković, kao i njihovo šestoro dece posetio je i pevač grupe “Legende” Ivan Milinković, koji je poželeo mališanima srećno detinjstvo. Dopremljeni su mašina za veš, kompjuter, slatkiši, igračke, kao i paketi osnovnih životnih namirnica i higijene, dok će narednih dana stići pokloni u garderobi.

U ime Gradske uprave, Jankoviće su  pozdravili zamenik i pomoćnik Gradonačelnika Loznice Jezdimir Vučetić i Ljubinko Đokić, koji su obećali novčanu kao i pomoć u obezbedenju posla Daliboru, koji je trenutno nezaposlen.



On je uz reči zahvalnosti donatorima, posebno istakao doprinos predsednika saveta mesne zajednice Stanimira Vezilića, koji je svojim ličnim angažovanjem doprineo da šira javnost sazna za problem porodice Janković.

Najstarija kćerka Valentina ima osam godina, blizanci Nataša i Nebojša šest, Anđelka dve i po godine i bliznakinje Dijana i Lidija osam meseci.



Oni su jedna od mnogobrjnih porodica u Srbiji, koji teško žive.
Njima je namenjena akcija “Srce za decu”, koju Blic fondacija u saradnji sa TV Pink, sprovodi od februara ove godine.



Prijatelji akcije, ukoliko žele, imaju mogućnost medijskog predstavljanja i to u vidu pojavljivanja imena, logotipa, odnosno objavljivanja fotografija predaje donacije.

Нема коментара:

Постави коментар