петак, 29. март 2019.

GUČEVO STARTUJE U SUBOTU

Gučevo 1929 u subotu 30. marta nastavlja borbu za šampionsku titulu u Opštinskoj ligi Loznice.


Pred svojim navijačima u Banji Koviljači od 16 časova, ugostiće Luk iz Voćnjaka.
Prolećni deo prvenstva počinje 6. aprila, ali će Gučevo odigrati svoj meč sedam dana ranije, jer se sledećeg vikenda u Banji Koviljači održava Treći Vaskršnji festval dečijeg fudbala.
 Tim iz Banje Koviljače sa osam pobeda, jednim remijem i 25 bodova na vrhu je tabele sa Studencem iz Gornje Koviljače koji ima identičan skor, uz nešto bolju gol razliku. Jedini remi bez golova, ova dva tima zabeležili su u međusobnom susretu  u Gornjoj Koviljači.
 Trener Vladimir Negovanović Šeki zadovoljan je postignutim rezultatom u jesenjoj polusezoni, ističući da u nastavku treba očekivati još bolju igru njegovih izabranika.
"Radimo ozbiljno za ovaj rang takmičenja, treniramo tri puta nedeljno i realno je očekivati da izborimo prvo mesto i plasman u Međuopštinsku ligu "Jadar", naglasio je Negovanović.
Sa njim se slaže i kapiten Vladimir Tomanović koji posebno izdvaja dobru atmosferu i timski duh u ekipi.
"Dobro smo ukomponovani i stručno vođeni od strane trenera Negovanovića, pa su to uz kvalitet koji posedujemo, dovoljni razlozi za optimizam", poručio je Tomanović.
Sekretar Gučeva Vladimir Cile Popović takođe veruje u pobedničku seriju svog tima u prolećnom delu prvenstva.
"Respektujemo rivala iz Gornje Koviljače, koji takođe ima impresivan rezultat, ali mi smo u prednosti jer odlučujući meč na proleće igramo pred svojom publikom", rekao je Popović.
Nekadašnje Gučevo u septembru 2017. godine, istupilo je iz Međuopštinske lige Jadar, zbog nemogućnosti finansiranja takmičenja seniorske ekipe u tom rangu.
Novoizabrano rukovodstvo, predvođeno Miroslavom Trifunovićem, preuzelo je obavezu da novo Gučevo vrati na staze uspeha.
Krenulo se od najniže opštinske lige, a cilj je da seniorski tim ekspresno  izbori plasman u Međopštinsku ligu i krene uzlaznom linijom ka višim rangovima.
Predsednik je posebno istakao značaj povratka dece na sportske terene, dodajući da je pokrenut ozbijan rad sa mlađim selekcijama, kao ulog u budućnost fudbala u Banji Koviljači.
Kao pokazatelj takvog rada je i Vaskršnji turnir za decu, koji će 6. i 7. aprila,  biti organizovan treću godinu zaredom u Banji Koviljači.
Nedavno je pokrenut i klupski sajt https://fkgucevo1929.co.rs/ koji će beležiti sve aktuelnosti iz rada kluba.







Нема коментара:

Постави коментар